Spoorwegen icon

Overwegen en overgangen

365 dagen per jaar inzicht in de staat van jouw overwegen en overgangen met realtime metingen. Dat geeft duidelijkheid. Monitor de verplaatsingen in het spoor tot op 0.2 mm nauwkeurig en voorkom slijtage aan ingietmassa en gebroken spoorstaven. Hoe? Met een unieke sensor die bij elke treinpassage de verticale verplaatsing meet. 

Data gedreven onderhoud.

Blinde vering.

Bij overgangen en overwegen ontstaat vaak ruimte onder de dwarsliggers. Deze holle ruimte leidt tot het ‘slaan’ van de dwarsliggers. Onze data brengen deze zogenoemde blinde vering in beeld, zodat mogelijke schade of een spoorstaafbreuk wordt voorkomen. Dat alles gebeurt tot op 0.2 millimeter nauwkeurig.

Onze speciaal ontwikkelde algoritmes, in combinatie met een datamanagementsysteem, maken de staat van het spoor 24/7 inzichtelijk. Tot in de details. Hoe? Door een draadloze sensor te plaatsen die de blinde vering meet en de analyse verzendt. 

LEES MEER

Toekomstbestendig spoor.

Integreerbaar in jouw workflow.

Het monitoren van blinde vering is precisiewerk. Onze slimme sensoren voeren per treinpassage duizenden metingen uit, tot op 0.2 millimeter nauwkeurig. Alleen zo is de status van jouw spoor altijd up-to-date. Tot in de details.

Met deze schat aan informatie plan je het juiste onderhoud op het juiste moment. Sneller en efficiënter onderhoud van het spoor, dat kan met onze gebruiksvriendelijke analyses.  

Verticale verplaatsing // blinde vering

Installatie in 5 minuten

tot wel 0.2mm nauwkeurig

Specs.
Voor de kenner.

De BS1000 sensor maakt gebruik van NB-IoT (5G). Deze slimme sensor voert wel 2000 metingen uit bij elke treinpassage. Door het slimme algoritme worden de gegevens direct geanalyseerd en verzonden. Verdere analyses zijn niet nodig. Deze sensor kan tot wel 5 jaar autonoom werken, nauwkeurig tot op 0.2 mm. 

Live Spoordata.

Slim spooronderhoud.

Onze missie? Spooronderhoud vooruitbrengen. Het kan tenslotte slimmer. We bieden aan de hand van data inzicht in de staat van jouw spoor. Data die het spooronderhoud optimaliseert en de levensduur van het spoor verlengt.

LEES MEER

Ook meer inzicht?

Start vandaag nog.

BOEK EEN DEMO
Of bel +31 343 743400