Over ons.

Gewoon voorspelbaar Spooronderhoud.

Onze data geeft realtime inzicht in de staat van jouw spoor. Verander je werkwijze van reactief naar proactief en stuur monteurs alleen op pad wanneer het echt nodig is.

LEES VERDER

Onze missie?

Spooronderhoud vooruitbrengen.

Het kan tenslotte slimmer. Aan de hand van data bieden we inzicht in de staat van jouw spoor. Onze sensoren optimaliseren spooronderhoud en verlengen de levensduur van het spoor.   

Zo weet jij precies hoe het spoor erbij ligt en stuur je alleen monteurs op pad wanneer dat nodig is. Verander je werkwijze van reactief naar proactief met deze nieuwe kijk op spooronderhoud.  

Ons doel.

Digitaliseren van de railinfra.

Opgericht in 2015 zijn we de frisse denkers en doeners van het spoor. Ons hechte team barst van de nieuwe energie en inspirerende ideeën. Dat merk je direct als je met ons samenwerkt. Onze specialisten zijn stuk voor stuk innovatief en datagedreven. Noem het eigentijds, zelf spreken we liever van gezond eigenwijs.  

Ons team heeft als doel om de spoorinfrastructuur te digitaliseren, om zo het spooronderhoud te verduurzamen. Met onze producten kunnen we het spoor efficiënter onderhouden, kosten reduceren en maken we het spoornetwerk betrouwbaarder. 

LEES MEER

Vertrouwd. Door groten

Ontwikkelen, onderhouden en digitaliseren van jouw spoorlijn. Deze bedrijven gingen je voor. 

Team. Vooruitlopers

Office Manager

Madelon van der Zwalm

R&D | Adviseur Rail | Specialist

Pascal van der Zwalm

Consulting | Engineering

Maarten Hansman

R&D | Software development

Daan van Vrede

R&D| Electrical design

Tim van Leeuwen

Ook werken bij RAIL1435?
We zijn op zoek naar getalenteerde collega’s.

BEKIJK NU ONZE VACATURES

Ook meer inzicht?

Start vandaag nog.

BOEK EEN DEMO
Of bel +31 343 743400